MOL updates - please report issues here.

Jamie

Hey all, we had a lot of updates behind the scene last night - so there's a chance for bugs - please report anything you come across here.

We are aware of the quote button redirecting you to the homepage.  Will try to address this shortly.


Linda

When I am logged in, where it used to show my MOL username (top of my screen), it now shows my first name from my MOL user profile. Can't tell if this is just my view or if it looks like this to everyone. I am on an iPhone at present.


Jamie

Quote button - fixed.

Username now shows at upper right corner.


Ridley
jamie said:
Quote button - fixed.
Username now shows at upper right corner.

 Testing quote function.


Linda

on my phone, it is still showing my actual first name, not my username. Will go check on my PC now.  Just checked and actual first name shows there, too.


librarylady

Had to relog into MOL on my IPhone and laptop but that is all I noticed so far.



Linda

User name/MOL name is good now - had to login again, and now it shows "cody". Thanks, jamie.


Linda

Also, it seems as if my login isn't holding, jamie. Not sure if the issue is across devices, or just leaving the site and going to another application. Both applied when I lost it this time. I can try different combinations of actions if that would be helpful.


Jamie

thanks I just noticed the issue on iPhone.  If anyone can post what browser/device the login didn’t stick - this would be helpful. 


Dennis

Just had to log in again, after going away from the site for a while. We'll see how it goes from here, and let you know if it happens again.


joan crystal
jamie said:
thanks I just noticed the issue on iPhone.  If anyone can post what browser/device the login didn’t stick - this would be helpful. 

 Chrome/PC laptop.


joanne

happily reloaded in on both iPads and browsing for hours....then suddenly mid-post everything froze and I was bounced out for a couple of hours. Not sure if there was more maintenance . Re-logged in on iPad Air2 (iOS 11.4.1, the latest it’ll take) and it’s really really slow to post and change screens. But anything else I’m doing is fine (reading news, email, games etc).

My iPad 2 is finding it hard to log back in and stay in. 


Morganna

Like button still doesn't work for me. I'm using an HP laptop, Windows 8. Not a big deal but I see so few likes under titles and comments, I'm assuming I'm not the only one.


joanne

‘Morning, Jamie and team!

I’ve just tried (twice) to insert a photo in a post to the Uncaged Bird thread, but it’s not showing up. 

I’m on my iPad Air2, as noted above. I’ve been able to send the pic to friends elsewhere this morning, who’ve received and commented on it. 


Jamie

Thanks for the feedback - we'll look into it.


joanne

Jamie, a new thing has cropped up all of a sudden - not sure if it’s my end, or an adjustment you’ve made. Sometime in the past couple of hours, my iPad Air2 shows all the ‘buttons’ at the bottom of each posting box/label as a dark charcoal including the Likes. (I thought they were a colour, not grey; the others all clear) 

D installed Flipboard (?) on the iPad earlier, not sure if that makes a difference, in terms of software compatibility.


joan crystal
joanne said:
Jamie, a new thing has cropped up all of a sudden - not sure if it’s my end, or an adjustment you’ve made. Sometime in the past couple of hours, my iPad Air2 shows all the ‘buttons’ at the bottom of each posting box/label as a dark charcoal including the Likes. (I thought they were a colour, not grey; the others all clear) 
D installed Flipboard (?) on the iPad earlier, not sure if that makes a difference, in terms of software compatibility.

 I am seeing the same thing.


Jamie

the "return to" buttons should be dark - same colors as the nav - like and likes are back to the way they were.


joanne

‘morning!

It’s looking better now, thanks. (What Joan and I saw was just too dark all over. This is good to work with)

I like the subtle touch of highlighting the pencil in ‘edit’ cheese


Sally

My buttons are still "clear" (blue outline and letters with white background)


Chick

Just had to log in (again)...  No biggie, but a PITA.

-s.


Jamie

thanks for letting us know!


DaveSchmidt

Like soda, still getting logged off. In my case, it’s an iPhone.

iPad seems OK.


Jamie

thanks - I just had to login again on iPhone as well.  I’ll let my guys know 


Klinker

I tried to unfollow a couple of categories this morning but, when I went to that page, the field that should have showed the category names was blank.  You could see the switches but not the category names. 

I am using Safari 11.1.2 on a mac.


Jamie
Klinker said:
I tried to unfollow a couple of categories this morning but, when I went to that page, the field that should have showed the category names was blank.  You could see the switches but not the category names. 
I am using Safari 11.1.2 on a mac.

 Thanks - fixed.


Klinker
jamie said:


Klinker said:
I tried to unfollow a couple of categories this morning but, when I went to that page, the field that should have showed the category names was blank.  You could see the switches but not the category names. 
I am using Safari 11.1.2 on a mac.
 Thanks - fixed.

 Yup.  Thank you!


Tom

Now when I go to MOL after a period of a few hours, I am "half logged in." The colors of the threads are correct, as it knows which threads I've seen and which I haven't, but it thinks I'm not logged in when I read a thread.


Jamie

Thanks for the info - I'm getting the log out issue from time to time - it's very random - which makes it harder to diagnose.


Patricia

Not sure if this is related, but the timing was identical -- ever since the updates, I cannot keep the MOL homepage (or any MOL pages) on my phone screen. I put the address in, and in maybe three seconds, my iPhone goes back to the previous website I visited. Any suggestions?



In order to add a comment – you must Join this community – Click here to do so.