Posting issues

jamie

If anyone is having issues posting - please give me a heads up by emailing me at jamie@maplewoodonline.com - or private message me: https://myaccount.worldwebs.com/messages/createconversation?send_to=jamie


joan_crystal

I've been having problems posting with some threads.  Started yesterday afternoon and is ongoing. Can't seem to PM either.  Click on new PM discussion and get blank page.


krugle

Me too.  Can't read PMs sent to me


cody

jamie, I am back at my usual computer (desktop, Windows 10, IE, Verizon FIOS) and I can post and see the submit button.

For the past two weeks, I was at another location, using my laptop (Windows 10, IE, Comcast) and did have problems with the 500 error, not seeing the submit button, getting error messages when posting even though the posts did show up online.


ctrzaska

Just got another 500 error.


Morganna

Error comes up but if I hit refresh it will post.


conandrob240

I am randomly getting the 500 error


joan_crystal

Couldn't post to this thread a few moments ago because the comment box did not appear.  Was able to post on second try.


author

After being shut out of MOL completely for a few days,  I am back.   Could not sign in and apparently temporarily lost all my PM's   Kind of nice just to sit on the sidelines for a while.  Not a bad idea once in a while.


unicorn33

I've been getting the 500 error this morning. First time.


unicorn33

When I click on Recently Updated, it works. When I click on Recently Created, I get the 500 error. Odd.


unicorn33

When I click on Recently Updated, it works. When I click on Recently Created, I get the 500 error. Odd.

<< This apparently posted twice because I got the 500 error and clicked refresh.>>


Morganna

Can't post pictures.


unicorn33

Getting the 500 error constantly now.


unicorn33

Getting the 500 error constantly now.


unicorn33

And why is eveything double-posting????


Morganna

Trump and Putin are screwing up MOL!


phoenix24

I was having trouble posting, but it seems to be okay now.


iwasmim

I too routinely get the 500 internal server error whenever I try to look at recently created.


jamie

Just wondering - has the 500 error magically gone away for anyone?  Since I'm not getting it - it's hard for me to judge the frequency of it.

I'm looking into launching our newer platform this week if possible.  


joan_crystal

Test

ETA:  Didn't get it this time.


grocerylist

Why did you guys roll your own code when there are dozens of freeware message board solutions out there?


jamie
grocerylist said:

Why did you guys roll your own code when there are dozens of freeware message board solutions out there?

There's nothing out there that comes close to doing what we're working on. 


Morganna

test

still the same


shoshannah

@jamie

jamie said:

Just wondering - has the 500 error magically gone away for anyone?  Since I'm not getting it - it's hard for me to judge the frequency of it.

I'm looking into launching our newer platform this week if possible.  

It magically went away for me over the weekend. But I was just on a different threat and couldn't post because the "submit" button did not appear, even after refreshing.


shoshannah

Now the submit button came back -- but I am getting the 500 error again!


author

I cannot reply to PM's and in some cases there is no submit button when I make a comment

Maybe that is a good thing



In order to add a comment – you must Join this community – Click here to do so.